Tips voor de winter

Ieder jaar beslissen alle motorrijders weer wat ze de komende winter gaan doen, doorrijden of de motor stallen. Wij hebben tips en aanbiedingen om deze winter goed door te komen.

Doorrijden

Pekel is de grootste vijand, zeker na iedere keer dat u bent gaan rijden in de wintermaanden als er gestrooid is, is afspoelen essentieel.

Zorg dat het profiel van uw banden goed is. Deze moeten deze periode extra water en vuiligheid afvoeren.

Zorg dat u uw ketting extra aandacht geeft, deze kan heel hard slijten als hij niet geregeld ingesmeerd wordt. Gelijk na de winter een nieuwe ketting en tandwielenset op uw motor monteren is een dure grap die voorkomen kan worden.

Stallen

Indien u uw motor gaat stallen, kunt u dat zelf doen, maar u kunt uw motor ook verwarmd bij ons stallen.

Voordat u de laatste keer gaat rijden voegt u Putoline Fuel Stabilizer toe aan uw brandstof, dit zorgt ervoor dat de brandstof niet bederft.

Was uw motor zorgvuldig en poets hem zodat er een extra beschermlaag op de motor zit. Wij advieseren Putoline RS 1 bike wash en Putoline RS 1 wax polish.

Haal de accu uit de motor en sluit hem aan op een druppellader.

Pomp de banden van uw motor wat harder op, zodat als ze wat lucht verliezen en niet hun vorm.

Voordat u weer gaat rijden, controleer de motor zorgvuldig. Loop alle vloeistoffen na, controleer de bandenspanning en plaats de volledig opgeladen accu terug. Voeg een additief aan de brandstof toe zodat de motor weer goed kan starten.

Klinkt dat als een grote opgave, u kunt de zorg van uw motor ook aan ons uitbesteden deze wintermaanden. Met een speciaal samengesteld winterzorgpakket. Dit kunt u samen met de verwarmde stalling afnemen en zodra de lente er weer is, is uw motor gereed voor een eerste plezierige rit in het nieuwe jaar.

Grote beurt

Wilt u helemaal zeker zijn dat uw motor tip top is voor de wintermaanden, laat ons een grote beurt uitvoeren. Op afspraak halen wij uw motor GRATIS bij u op, kijken deze grondig na en voeren een grote beurt uit. Daarna maken wij de motor GRATIS goed schoon en poetsen wij deze professioneel. Wij komen de motor ook weer GRATIS bij u thuis bezorgen. U heeft er dus geen omkijken naar.

 

 

Vandaag gesloten
Morgen openen wij om 9:00
Meidoornlaan 18
4902 SC Oosterhout